El tècnic de la UE Sant Andreu, Mikel Azparren, ha estat un dels convidats del programa especial del ‘btv esports’ amb motiu del play-off d’ascens a Segona B, que arrencarà el 18 juliol. L’entrenador quadribarrat ha qualificat la semifinal contra l’Hospitalet de “partit molt igualat”. Azparren ha explicat que el vestidor andreuenc “necessita que arribi la cita”. En aquest sentit, Mikel Azparren ha confirmat que té a disposició tots els jugadors excepte el central Oumar, que es perdrà el partit contra els riberencs per culpa d’una sanció.

“El Sant Andreu sempre és ambiciós”. Aquesta ha estat la declaració d’intencions inicial del tècnic andreuenc, Mikel Azparren. El preparador andreuenc ha afirmat que “la tònica del play-off serà la igualtat”. El Sant Andreu només accediria a la final d’aquesta fase d’ascens en cas de victòria, mentre que el seu rival, l’Hospitalet, hi accediria en cas d’empat amb l’equip barceloní. Sobre aquest fet, Azparren ha dit que no acaba d’entendre el format, però que mai el posarà com a excusa en cas de derrota. És aquí on el tècnic navarrès ha lloat més els seus jugadors. “El Sant Andreu sempre surt a guanyar”, ha dit, i ha afegit que “el que més destaco del meu vestidor és el que em donen al camp, però també a fora: tenim molta continuïtat en les temporades, i això és un punt afegit”.

Els perills de l’Hospitalet, segons Azparren

Mikel Azparren ha destacat les virtuts del seu rival a les semis, l’Hospitalet, en presència del segon entrenador riberenc, Marc Reixats. Azparren ha definit el líder de la Lliga com un equip imprevisible i que pot fer gol amb moltíssima facilitat gràcies a les individualitats. “L’Hospitalet pot guanyar-te sense la necessitat de dominar-te“, ha manifestat. L’altra semifinal d’aquest play-off enfrontarà l’Europa i el Terrassa, equip amb qui Azparren s’ha comparat. “Som els dos blocs més equilibrats, tant per bo com per dolent; l’Europa i l’Hospitalet són més verticals. Azparren, que ha estat molt distès al llarg de tot el debat, ha fet broma sobre quin dels dos rivals de l’altra semifinal voldria a la final: “Signo enfrontar-me a qualsevol dels dos”. En aquesta mateixa línia, Azparren i Vilajoana s’han posat d’acord, en to còmic, a fer una petita inversió per, si es donés el cas, facilitar a betevé la retransmissió d’una final entre l’Europa i el Sant Andreu.

L’anècdota en un pub d’Azparren

Els quatre tècnics han estat rebuts al programa amb un vídeo sorpresa d’algun dels seus companys d’equip. En el cas de Mikel Azparren, els encarregats de sorprendre el seu tècnic han estat Dani de Paco i Sergi Pujol, preparador físic i entrenador de porters de la UE Sant Andreu. Els dos tècnics han explicat una anècdota de Mikel Azparren en una nit de festa a Madrid.