Xavi Molist, entrenador del Terrassa FC, ha passat pel plató de betevé en un programa especial dedicat al play-off d’ascens a Segona B per parlar de la cita del 19 de juliol contra el CE Europa. “Hi arribem amb ganes, amb moltíssima il·lusió per aconseguir aquest ascens d’un equip que fa 10 anys que està en aquesta categoria. És una cita per al club i per a la ciutat. Tenim molta sort de no tenir lesionats”, ha assegurat.

L’Europa un rival difícil

“L’Europa és un equip molt dinàmic, imprevisible, molt elèctric. És l’estil que m’agrada. Tenen jugadors amb experiència i davanters que són diferencials, com Jordi Cano. Són un equip compacte que fan les coses molt bé. Si són al play-off és que s’ho mereixen”, ha dit Molist dels seus rivals.

El tècnic també ha volgut remarcar les qualitats dels rivals de l’altra eliminatòria entre el Sant Andreu i l’Hospitalet: “Nosaltres necessitem jugar molt bé per intentar tenir una petita opció de guanyar el partit. No som com el Sant Andreu que et mata el partit amb una estratègia o com l’Hospitalet que té individualitats. Necessitem molt més per guanyar una victòria. I crec que és una virtut que tenen. M’agradaria que el meu equip pogués jugar molt malament i guanyar”.

Tornar a Segona

Molist ha recordat que, no fa tants anys, el conjunt que dirigeix estava dues categories per sobre i ha desitjat poder-hi tornar aviat: “Fa 10 anys que el Terrassa és a Tercera. Com a jugador tenia la il·lusió de poder-los portar a Segona B i no va poder ser, espero poder fer-ho ara. Fa 15 anys estàvem a Segona A. No fa tant de temps. Portem gent al camp i es nota que en tenen ganes. Aquesta setmana han vingut mentre s’entrenaven, tirant petards. Ens han fet sentir que tenen gana. Crec que és una pressió que tenim els quatre equips”.