L’Europa i el Terrassa se les hauran en la segona semifinal del play-off d’ascens a Segona B diumenge vinent, 19 de juliol, a les 20 h. Tots dos equips ja sabran qui és el seu rival a la final, ja que el Sant Andreu i l’Hospitalet juguen un dia abans. Escapulats i egarencs s’han enfrontat 20 vegades durant el segle XXI, totes a la Tercera Divisió.

Millors resultats per a l’Europa

L’Europa suma més victòries que el seu rival en aquest segle. Els escapulats han aconseguit vuit victòries i la meitat de derrotes, quatre, el mateix nombre de vegades que tots dos conjunts han empatat i s’han repartit els punts. D’aquests resultats, vuit servirien als de Gràcia per passar a la final perquè si empaten al final dels 90 minuts, serà el Terrassa qui aconseguirà el passi, ja que estava més ben classificat (segons, i tercers l’Europa) quan es va suspendre la Tercera Divisió.

CE Europa Terrassa precedents

Victòries més folgades

La victòria més contundent de l’Europa sobre el Terrassa des dels 2000 va arribar la temporada 15-16, quan els escapulats van clavar un 5 a 0 als egarencs. Un triomf que va incloure el gol de l’ex: Àlex Poves abans sucava per a l’Europa i ara ho fa per al Terrassa. Els del Vallès els la van tornar amb un  3 a 0, la victòria més folgada.

Xavi Molist, de fer gols amb el Terrassa a dirigir-lo

Xavi Molist, tècnic del Terrassa, va començar els enfrontaments amb l’Europa del segle XXI vestit de curt. De fet, va marcar algun gol contra els escapulats. Un cop va haver penjat les botes, va dirigir equips com l’Horta o l’Hospitalet abans de tornar a l’Olímpic de Terrassa per dirigir l’equip i aconseguir fer play-off en la seva primera temporada a la banqueta del club.

Xavi Molist Terrassa precedents Europa