Alberto Lopo deixa l'Espanyol
@RCDEspanyol

L’exjugador i exentrenador de l’Espanyol Alberto Lopo marxa del club blanc-i-blau després de tres temporades al futbol base i ho ha fet amb un emotiu missatge en què assegura que la seva marxa és “per la inacceptable i deteriorada convivència amb els ‘responsables’ avui del nostre planter”. Lopo, actualment, era l’entrenador del juvenil B de l’Espanyol.

Adeu de Lopo a les banquetes i al club

Alberto Lopo era, aquesta temporada, l’entrenador del juvenil B de l’Espanyol. Després de 10 jornades disputades, l’equip havia aconseguit nou punts de 30 disputats amb dues victòries, tres empats i cinc derrotes. Amb aquest panorama, Lopo ha decidit marxar de l’Espanyol i ho ha comunicat a través de les seves xarxes socials.

En el missatge, l’exentrenador del planter periquito assegura que “s’acaba una etapa de tres anys a La21 [el planter de l’Espanyol]. Agrair a tots els jugadors que he tingut l’honor d’entrenar, als meus companys en el cos tècnic d’aquesta temporada pel seu suport en els moment complicats”.

Lopo, però, ha volgut deixar clar que “el director esportiu actual m’ha reiterat, en més d’una ocasió, que els resultats no importaven; el motiu de la meva marxa no té res a veure amb els mateixos. El principal argument que m’ha dut a prendre aquesta difícil decisió ha estat la inacceptable i deteriorada convivència amb els ‘responsables’ avui del nostre planter. Ni el contracte que m’unia amb el club mai ha estat un problema, ni seré cap acomodat acceptant-ho tot , i molt menys a on vaig créixer“.

L’exjugador acaba el missatge confiant que “l’Espanyol torni a on es mereix, per la seva afició, història i, concretament el futbol base, recuperi el prestigi que va tenir anys enrere”.