Primer equip CN Barcelona
@CNBarcelona

El Club Natació Barcelona afronta aquest dimecres, 22 de novembre, a les 21.15 h a la piscina Sourcéane en Sin-le-Noble de Tourcoing, la cinquena jornada de la fase de grups de l’Eurocup contra l’EN Tourcoing. Els mariners buscaran una victòria que els asseguri el pas als vuitens de final i la primera posició de grup.

Un triomf del CN Barcelona els asseguraria els vuitens

El Barcelona és el líder del grup A després de sumar 9 punts en les quatre jornades disputades fins al moment. El conjunt d’Andrei Iosep acumula un balanç de tres victòries i una derrota. Davant el Tourcoing, segon classificat del grup, el Barcelona buscarà un triomf que els asseguri la classificació per als vuitens de final, també en format de fase de grups, i la primera plaça del grup A.

EL Tourcoing, però, serà un rival complicat. El conjunt francès també busca la primera plaça de grup, només té dos punts menys que el Barcelona, i a l’igual que els mariners vol assegurar-se la classificació per a la següent ronda. La igualtat entre els dos equips és màxima si tenim en compte que en el partit disputat a la Nova Escullera, el mes d’octubre passat, l’equip d’Andrei Iosep es va imposar per un ajustat 15 a 13.