L'espanyol serà una temporada més un equip de Primera. La victòria davant el Múrcia ha estat clau perquè els blanc-i-blaus continuïn una temporada més a la màxima categoria del futbol espanyol. Una derrota i fins i tot un empat hauria condemnat els espanyolistes a l'infern de la Segona Divisió. Els nervis ha estat a flor de pell durant tot el partit, sobretot a la primera part. Raúl Tamudo no era capaç d'aprofitar les poques ocasions de gol creades pels de Luis Fernández. A la segona part, però, han arribat les millors oportunitats. I qui primer l'ha tinguda ha estat el Múrcia amb aquest xut de Luis García al travesser. L'Espanyol no ha trigat a donar una resposta. Un minut després, Raducanu, que ha acabat expulsat, ha xutat també al pal. Els minuts passaven i el gol no arribava. Però al minut 72 ha aparegut la connexió De la Peña-Tamudo perquè el de Santa Coloma fes l'1 a 0. El deliri ha esclatat a Montjuïc i més encara quan Albert Lopo de cap ha fet el definitiu i tranquil·litzador 2 a 0. Amb el xiulet final, l'alegria ha esclatat a tot l'estadi. Jugadors, tècnics, socis i directius veien la llum al final del túnel.