El Terrassa va estar lluitant per la primera posició amb l’Hospitalet durant unes quantes jornades abans de l’aturada per la covid-19. Però finalment va finalitzar en segona posició i això ha fet que s’enfronti amb l’Europa, tercer classificat, en el play-off exprés. L’entrenador del conjunt egarenc, Xavi Molist, va participar en el programa ‘btv esports‘ de betevé i va valorar el rival barceloní de semifinals.

L’11 tipus de Molist

Xavi Molist és un amant del joc de posició i probablement apostarà pel sistema 4-3-3 que tan bé li ha anat durant l’any i que el va portar fins a la segona posició abans de l’aturada pel coronavirus. El Terrassa compta amb Jose Ortega a la porteria, un dels millors porters de la categoria i tota una assegurança sota pals. Ha jugat tots els partits i ha fet que el Terrassa amb 19 gols sigui l’equip menys golejat de la categoria. A la defensa, el central Pelegrin és indiscutible i ha jugat de titular els 24 partits que ha disputat. Probablement estarà acompanyat a la dreta pel lateral Eric Ruiz, Carlos serà la seva parella de central i per l’esquerra Lucas Viña té molts números d’acompanyar-lo. El mig del camp segurament estarà ocupat per Galeano, també amb 24 titularitats de 24 partits, i Alex Fernández. Una mica avançat David Corominas serà l’encarregat d’arribarr de segona línia per tenir més opcions de gol. Coro és el segon golejador de l’equip amb set dianes. A la davantera, Jaume i Kilian donaran suport a la feina que fa el pitxitxi egarenc, Sergi Arranz, el segon golejador de la categoria.

Sergi Arranz, molts anys marcant gols

Sergi Arranz és el pitxitxi del Terrassa. Un jugador acostumat a foradar porteries des de fa molts anys i amb la xarxa entre cella i cella. Arranz és un dels millors davanters de la categoria, amb 15 gols és el segon màxim golejador del grup català de Tercera Divisió. I si Arranz no està encertat, Molist sempre pot mirar a la seva banqueta i fer sortir a Àlex Poves. El davanter, ex-Europa, ja està plenament recuperat de la greu lesió que va patir com a jugador del Prat la temporada passada i és també un golejador contrastat a la categoria.

Fernando Galeano, equilibri i ràpid de ment

Fernando Galeano està lluny de ser un dels jugadors més ràpids de l’equip corrents, perquè a l’hora de pensar les jugades i distribuir el joc és un privilegiat amb una gran velocitat. Una de les claus del Terrassa de Xavi Molist és un dels jugadors que l’entrenador egarenc ha fet servir més aquesta temporada. Sempre ben posicionat, amb gran desplaçament de pilota i capacitat innata per llegir el joc i saber que és el que necessita l’equip. Galeano és l’extensió de l’entrenador a la gespa i, tot i no tenir grans números estadístics, és innegociable i insubstituïble a l’11 egarenc.

David Corominas, qualitat i quantitat

David Corominas, Coro al món del futbol, fa molts anys que demostra la seva qualitat pels camps de Tercera. Amb 34 anys, aquesta és la seva segona temporada al Terrassa i segueix amb l’esperit d’un jove debutant. Coro té qualitat, habilitat i, a més a més, gol. El de Vilassar de Mar ha fet set dianes, números que l’han col·locat com a segon màxim golejador de l’equip i sense ser la referència a l’atac.