El Sant Andreu arriba al play-off exprès com a quart classificat de Tercera Divisió i s’enfrontarà en la primera semifinal al primer classificat, l’Hospitalet. Els quadribarrats jugaran contra el riberencs dissabte, 18 de juliol, a les 20 hores. Mikel Azparren ha estat present en el programa ‘btv esports’, de betevé, i ha qualificat l’enfrontament contra l’Hospitalet de “partit molt igualat“.

L’11 ideal d’Azparren

Mikel Azparren pot apostar pel 4-2-3-1 o el 4-4-2. Hi ha alguns jugadors innegociables al seu esquema com Ton Alcover, Craviotto, Noguera, Llamas, Roger, Josu o Elhadji, però altres posicions ballen més. Roger Serrano s’ha fet molt fort a la banda, però té molta competència: David Serrano, Juanan i Adrián Rivas també tenen opcions de ser titulars. El mateix passa amb Sergi Moreno, fitxat al mercat d’hivern i que és tot un corcó per a les defenses rivals. Azparren també recupera Marcel Serramitja després de la greu lesió al genoll. En canvi, Oumar no podrà ser-hi perquè té sanció i haurà de deixar el seu lloc a l’eix de la defensa a Carroza o Jaume Villar.

Ton Alcover, l’amo del mig del camp

Ton Alcover és el cervell del conjunt de Mikel Azparren. És el migcampista amb més minuts i més partits disputats aquesta temporada. Ha jugat 22 partits, 21 de titular, amb un total de 1.794 minuts. Ha col·laborat amb l’aspecte anotador amb cinc gols. És un expert en la pilota aturada i també dels xuts potents des de la distància. Els seus gols han donat els tres punts en algun partit dels andreuencs, com per exemple en la victòria al Narcís Sala per 3 a 2 davant del Figueres, amb un gol llunyà d’Alcover en el temps afegit.

Elhadji, potència i gol

Elhadji és el pitxitxi del Sant Andreu amb nou gols. Mikel Azparren l’ha fet jugar en 26 partits, 23 de titular, amb 2.124 minuts disputats és el segon jugadors amb més minuts de la plantilla andreuenca. El conjunt quadribarrat ha repartit molt els seus 48 gols entre tota la plantilla. Després d’Elhadji, Josu Rodríguez amb vuit i Sergi Serrano amb set, han acompanyat al davanter com a màxims golejadors.  El següent a la llista ja és Ton Alcover. D’Elhadji en destaca una gran potència física, la qual en dificulta la feina dels defenses per poder aturar-lo. Una característica que li permet ser clau dins l’àrea rival i el converteix en un davanter amb molt de gol.