A poc menys de dos dies per a la disputa del partit de semifinals del play-off d’ascens a Segona B, els jugadors de la UE Sant Andreu han rebut el suport de la seva afició i seguidors més incondicionals. El grup de suport dels Desperdicis s’han reunit a l’exterior del Narcís Sala per animar els quadribarrats abans de la disputa d’un partit clau. Les imatges han estat enregistrades per Judit Andreu.

“Boig per tu”, el missatge de l’afició

L’acte, que ha reunit un bon grapat de seguidors de la Unió Esportiva Sant Andreu, ha consistit en el desplegament d’una pancarta amb el lema “Boig per tu” i l’encesa d’algunes bengales des del carrer de Pare Manyanet. Els jugadors han pujat dalt de tot de la graderia que hi ha al Gol Sud de l’Estadi Narcís Sala per poder veure al més a prop possible els membres de Desperdicis.

Els jugadors, a través de les xarxes socials, han mostrar la seva sorpresa i han tingut paraules d’agraïment per als seguidors. Membres de la plantilla del primer equip com Josu Rodríguez, Jaume Villar o Elhadji Baldeh han afirmat que “per coses com aquesta és tan gran aquest club” o “No tenim paraules. Pell de gallina.”