cursa cross montjuïc

Corredors de muntanya han disputat el primer Cros de Muntanya de Montjuïc, organitzada pel Club Atlètic Running. Al llarg d’aquest dissabte, 180 atletes adults i una seixantena d’infants han participat en una jornada emmarcada en el cicle d’activitats en motiu del 150è aniversari del barri del Poble-sec. El president del Club Atlètic Running, Xavier Capdevila, s’ha mostrat satisfet després de l’acte i ha subratllat “la importància de fer una cursa a la natura, lluny de l’asfalt de la ciutat”.

150 anys del Poble-sec

L’aniversari del barri del Poble-sec ha estat clau per l’organització de la prova. L’empenta de diverses entitats del barri ha permès que l’Ajuntament cedís l’espai de la muntanya de Montjuïc per fer-hi la primera cursa Cros de Muntanya a la ciutat. L’organització ha fet gala de la jornada i ha assegurat que “la materialització d’aquesta cursa s’ha de llegir amb perspectiva de barri”.

La segona edició, en dubte

Si bé la primera edició ha finalitzat amb una valoració positiva per part de l’organització, els bons resultats no garanteixen una segona. Capdevila ha explicat que “l’Ajuntament no cedeix l’espai de la muntanya de Montjuïc així com així” però s’ha compromès a “fer valer la gestió de l’organització així com la satisfacció dels participants” per pressionar de cara a una segona edició.