El Ciutat de Barcelona de Natació permet veure les grans estrelles d’aquest esport. Però també futurs campions de la natació. És el cas de Mario Mollà, que amb només 17 anys, és una de les joves promeses de la natació catalana i espanyola.

17 anys i un gran futur

L’any 2018, en Mario va participar al campionat de Catalunya infantil d’estiu. De la prova en va sortir amb 10 medalles d’or. Va ser el millor en cadascuna de les proves en les quals va participar.

Al Ciutat de Barcelona, el Mario i el seu entrenador Xavi Anglès busquen, per damunt de tot, el fet competitiu. Poder participar al costat de campions olímpics és tot un repte, però també una bona oportunitat per millorar marques personals.

Tota la setmana al CAR

Fins a aquesta temporada, el Mario combinava els entrenaments entre el CAR de Sant Cugat i la piscina de Can Toda del CN Catalunya. Ara, però, tot les sessions les fa al Centre d’Alt Rendiment. Un fet que l’està ajudant a millorar esportivament, però també a poder combinar la natació amb els estudis de primer de batxillerat.