final futbol sala

El Barça  ha perdut el tercer partit de la final de la Lliga de futbol sala. Els blaugrana han caigut als penals després d’empatar a 3 en un matx molt igualat.

Domini blaugrana

El Barça ha sortit molt bé i després d’un parell d’avisos a la porteria de Fede ha arribat el primer gol de la tarda gràcies a una jugada de murri de Leo Santana en el minut 10 de partit. Després del gol, els homes entrenats per Andreu Plaza han baixat la intensitat i els murcians han assetjat la porteria de Juanjo amb un xut que ha aturat el porter blaugrana, una pilota al pal i una jugada de Fernando que gairebé acaba amb l’empat. Quan pitjor estava jugant el Barça, un temps mort del tècnic ha servit per revifar els blaugrana i Ferrao ha marcat el segon després de culminar una gran jugada col·lectiva de l’equip en el minut 13.Tot i això, elPozo no s’ha fet enrere i Alberto i Pito ha enviat dos xuts al pal abans d’arribar al descans.

ElPozo reacciona a la segona part

A la represa, ElPozo ha escurçat distàncies. Alex ha retallat distàncies amb una jugada d’estratègia però els blaugrana han reaccionat amb el 1 a 3 amb un xut d’Esquerdinha que ha tornat a posar dos gols per endavant al Barça. En el minut 28, Andresito ha tornat a apropar els murcians en el marcador en una nova jugada d’estratègia. La jugada clau ha arribat amb l’expulsió polèmica de 2 minuts de Lozano. Seguidament, un penal per mans de Marcenio ha suposat l‘empat a tres d’Alex, quan faltaven cinc minuts per al final. Els homes entrenats per Andreu Plaza han provat sort amb porter jugador però el partit ha acabat amb empat a 3.

A la pròrroga, els dos equips han jugat amb porter jugador i Juanjo salvat el Barça a 14 segons del final després d’un doble penal. Finalment, el partit ha anat als penals i un error de Leo Santana ha donat la victòria als murcians.

Després de perdre el factor pista al Palau Blaugrana, el Barça necessita guanyar el proper partit si vol continuar amb opcions a la Lliga.