El CE Júpiter ha commemorat els 50 anys de l’Agrupació de Veterans justament en la celebració del 110è aniversari de l’entitat. Per celebrar l’aniversari s’ha disputat un partit entre veterans del club i la Selecció Catalana de Veterans. Al partit hi han assistit alguns periodistes com Pitu Abril, Xavi Torras o Pere Escobar. Abans de començar el partit el Júpiter ha fet entrega d’una placa de commemoració a Pere Escobar.

“L’objectiu es tornar a tercera”

En aquest acte, el president del club Joan Rión, ha estat crític amb l’equip i ha reconegut que en aquesta temporada s’han equivocat, destacant sobretot la falta de gol. Ha confirmat que tenen un projecte de futur i que s’han de corregir els errors d’aquesta temporada. L’objectiu principal del club per a la temporada que ve és pujar a Tercera Divisió.

Pitu abril no vol Griezmann per al Barça

El periodista Pitu Abril ha aprofitat l’acte per passar revista a l’actualitat del Barça. Ha assegurat que no fitxaria el jugador francès. El director del programa ‘La Porteria’, de betevé, ha deixat clar que el club no pot garantir títols però se li ha d’exigir que competeixi fins al final com ha fet aquesta temporada. Sobre la incorporació o no d’Antoine Griezman, Pitu Abril s’ha mostrat escèptic. Creu que el documental que va fer l’any passat no va ser adient i que té un difícil encaix en l’onze titular.