El Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Femení s’ha disputat per tercera vegada al Club Esportiu Hispano Francès, situat a la Vall d’Hebron. Es tracta d’una competició que recull les millors jugadores joves de tenis del món, per enfrontar-se en duels individuals i de dobles.

Tot en una setmana

La principal novetat d’aquest any és la reducció de nou a set dies la competició. Això ha estat així per mirar d’establir bones relacions amb la ITF, la International Tenis Federation. El nivell cada cop és més alt, gràcies a les bones condicions que s’ofereixen al torneig. És un campionat en què participen 32 jugadores en duels individuals i 16 parelles pels dobles. Es donen casos de jugadores que de diferents països que es troben en aquest torneig per jugar juntes.

Primers passos professionals

Per les jugadores venir a Barcelona a disputar aquest torneig suposa una de les seves primeres passes en el món professional del tenis. De fet, una de les finalistes del torneig de  l’any passat, Aliona Bolsova, ha debutat aquesta temporada al Roland Garros.