L’Ànnia Monreal ens parla del vegetarianisme a la nostra ciutat que ha agafat força en els darrers anys amb l’oferta àmplia de restaurants que disposa Barcelona. La nostra col·laboradora ha convidat Chiara Bombardi, responsable del restaurant Rasoterra, per conèixer en profunditat la cuina vegetariana.
el més vist
Pluja a les capçaleres: la cara sud dels Pirineus, beneficiada per l’episodi dels pròxims dies
Alarma veïnal a Sant Andreu pels danys a cases històriques del carrer de Coroleu per unes obres
Febre vegana a Gràcia: llargues cues per aconseguir un kebab gratis
Noves imatges virtuals de com quedarà el nou Camp Nou per dins: un canvi significatiu
Queixes a Sants per uns bancs instal·lats a tocar de cases i comerços: “Ja hi ha botellades”
el més vist
Pluja a les capçaleres: la cara sud dels Pirineus, beneficiada per l’episodi dels pròxims dies
Alarma veïnal a Sant Andreu pels danys a cases històriques del carrer de Coroleu per unes obres
Febre vegana a Gràcia: llargues cues per aconseguir un kebab gratis
Noves imatges virtuals de com quedarà el nou Camp Nou per dins: un canvi significatiu
Queixes a Sants per uns bancs instal·lats a tocar de cases i comerços: “Ja hi ha botellades”