Entrada Mobile World Congress

(ACN/redacció) Continua el degoteig de baixes al Mobile World Congress. Xiaomi acaba d’anunciar que hi cancel·la la participació presencial i només hi serà “de manera virtual”. L’empresa de telefonia xinesa ha informat a través d’un comunicat que pren aquesta decisió per tal de “vetllar per la salut i la seguretat” dels empleats, clients, socis i mitjans de comunicació.

Les baixes del MWC

L’anunci de Xiaomi arriba a poques setmanes per a l’inici del MWC, que se celebrarà del 28 de juny a l’1 de juliol, i se suma a les baixes del gegant tecnològic Samsung o a les d’Ericsson, Nokia, Google, Qualcomm i Lenovo. De fet, fruit d’aquestes cancel·lacions, els muntadors dels estands van expressar el temor que finalment el congrés s’acabés suspenent.

Els organitzadors esperen 50.000 visitants

Després de suspendre l’edició del 2020 per la pandèmia, enguany el congrés de telefonia confia a rebre fins a 50.000 assistents de forma presencial, tot i que el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, va reconèixer fa uns dies que es fa difícil calcular quantes persones hi assistiran. Per garantir la seguretat dels visitants i dels expositors, els organitzadors han preparat un protocol anticovid.