Aquest divendres ha començat l’operació sortida de Setmana Santa a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat. La temporada de vols s’ha encetat amb més de dos milions de seients programats, unes xifres superiors a les de l’any passat, quan gairebé es va arribar a 1,9 milions de viatgers. El primer dia d’aquesta campanya ha rebut gairebé 192.000 passatgers a l’aeroport, en una operació sortida que ha estat tranquil·la i sense complicacions malgrat l’afluència de persones i les cues per passar el control de seguretat.

Durant el període entre el 12 i el 22 d’abril les aerolínies han previst 10.830 vols, prop de 800 més que la Setmana Santa de l’any passat.

Inici i final, els dies de més afluència

El dilluns 22, l’últim dia de la campanya, serà el de més trànsit de viatgers. S’han reservat 198.000 seients de vols que passaran pel Prat aquest dia. El diumenge 21, amb 193.000 seients reservats, serà la segona jornada de més afluència. A banda d’aquests dies, el dijous 18 també hi haurà un pic de passatgers, amb gairebé 190.000 bitllets reservats.

Les destinacions nacionals més sol·licitades són Palma, Madrid i Eivissa. A Europa, les preferides són Londres, Roma i Amsterdam. Fora del Vell Continent, Tel Aviv, Argel i Doha encapçalen la llista de destinacions més demandades.