Un dels artistes més populars que ha tingut Barcelona, Pepe Rubianes, té un vi que duu el seu nom. El projecte l’ha liderat la seva germana, Carmen Rubianes, la fundació de l’humorista galaicocatalà i l’empresa Lovers Wine Elegance. És un vi solidari i part dels beneficis aniran a parar a projectes humanitaris i també a l’ONG Open Arms.

Un garnatxa amb gust de cirera i fruites vermelles

Es tracta d’un vi garnatxa negre 100 % de vinyes de més de 25 anys que s’ha elaborat amb llevats salvatges. És del Celler Batea i amb DO Terra Alta. Té 14 graus i sabor de cirera i fruites vermelles. És fort i potent, però dolç i fàcil de beure, asseguren des del celler.

presentació vi pepe rubianes

A més s’ha creat una aplicació per a mòbils —Vino Pepe Rubianes— que permet a l’usuari participar en un joc de realitat augmentada. La càmera del telèfon en detecta l’etiqueta i la substitueix per un vídeo en què Rubianes parla al consumidor del vi.

Pepe Rubianes va ser un actor molt estimat a Barcelona. La ciutat va voler reconèixer-ne la figura l’any passat quan va inaugurar un carrer a la Barceloneta que porta el seu nom.