El Clotober festival torna a sortir al carrer per mostrar als veïns les cerveses artesanes locals. En aquesta segona edició, s’han instal·lat 12 parades de cervesa al Parc del Clot. De fet, l’oferta és d’una quarantena de cerveses diferents, entre les quals es pot trobar la primera artesana sense alcohol, de la casa Komodin, de As Cervesa. Però el festival també reuneix un mercat de roba i objectes de segona mà acompanyat de música i animació infantil. Diversos grups han actuat, com ara Goodvives i Velvet.

L’organització de la cita ha assegurat que més de 2.000 persones s’han acostat al Clotober, malgrat que coincideix amb l’Oktoberfest de Barcelona. Entre les novetats d’aquesta edició hi trobem l’aposta preferida pel públic, la Little Demogordon, una cervesa negra que conté melmelada, taronja amarga, dolç de codony i sègol.

Del Clotober al Poti Poti Festival

Tot i que l’origen de la festa té relació amb la cervesa, de cara a la tercera edició es vol donar més protagonisme també al comerç del barri. Per això, l’organització abandonarà el nom de Clotober per anomenar la cita com a Poti Poti Festival, tot i que les dates segurament es mantindran durant la mateixa setmana que l’Oktoberfest.