El Mobile World Congress del 2021, en versió híbrida i reduïda, ha dut menys visitants a Barcelona que en edicions anteriors i, per tant, també ha caigut l’impacte econòmic del congrés a la ciutat. Un dels sectors que ho estan notant és el dels taxistes, acostumats a la feinada que generava el congrés i a recollir una de les facturacions més importants de tot l’any concentrada en pocs dies.

Les cues a la parada de taxis de l’exterior de la Fira de Barcelona han estat, aquest dilluns, poques i intermitents a la sortida del primer dia del congrés. Només en alguns moments puntuals s’han aplegat unes desenes de congressistes esperant ordenadament per encotxar, i la cua s’ha allargat una mica més a l’hora punta de sortida, al voltant de les 19 h.

“Teníem la sensació que treballaríem més”

Un dels taxistes que esperen per carregar clients admet que no s’estan complint les expectatives: “Teníem la sensació que treballaríem més i que hi hauria molta gent, però hi ha poca feina. He patit molt per agafar un client“. Un altre lamenta que ha passat el dia sense recollir ni un sol passatger: “Jo agafaré la primera carrera ara, i des del matí que treballo”. “Una mica més de feina sí, però hi havia previsions que en tindríem més. Farem el que puguem”, es resigna un tercer.