Alegria desbordant a l’administració de loteria número 271 de Barcelona, situada a la travessera de Gràcia. No és estrany, ja que aquest matí de diumenge han repartit 80 milions d’euros. El primer premi del sorteig del Nen 2019, valorat en 200.000 euros cada dècim, ha estat per al 37142 i ha caigut íntegrament en aquesta administració situada molt a prop de la plaça de Joanic.

És el primer vegada que reparteixen un primer premi. Els propietaris de l’administració han explicat que aquest és un número del qual estan abonats i que s’ha venut tot per finestreta. Per això, asseguren que aquests diners aniran repartits al barri del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, com també les zones pròximes.

Número abonat i venut per finestreta

Entre els afortunats, molta gent coneguda, que està abonada de sempre al número. Alguns fa més de 40 anys. Per això, la propietària de l’administració, Maria Àngels Manzanares, s’ha mostrat molt emocionada i ha tingut un record especial per a la Carmeta, una abonada al número. “Sé que ho necessitava molt i li anirà molt bé”, ha sentenciat.

L’administració estava tancada en el moment de sorteig, però els propietaris s’han afanyat a obrir-la per celebrar-ho amb els afortunats que s’hi han apropat. Entre ells, un noi de 15 anys a qui en el passat sorteig de Nadal li van tocar 20 euros. Va decidir fer-los servir per comprar el 37142 i la sort li ha tornat a venir de cara.

Tradicionalment, Barcelona ha estat molt afortunada en aquest sorteig. Comptant aquest any, ja ha tocat 36 vegades. És la segona ciutat més agraciada de l’Estat espanyol, només té per sobre Madrid, on han repartit el primer premi de la rifa de Reis un total de 41 vegades.