13 estudiants del Campus de Turisme, Hostaleria i Gastronomia de Barcelona opten a tres beques d’El Celler de Can Roca. Aquest dimarts se sabran els noms dels alumnes triats. Dos estudiants estaran destinats a aprendre dins de la cuina del restaurant i un altre aprendrà l’ofici d’especialista de sala. 

Aquest projecte l’impulsen els germans Roca amb el BBVA i de moment ja l’han implantat en cinc comunitats autònomes més (Galícia, el País Basc, Andalusia, Comunitat Valenciana i Madrid). A banda, també es dissenya un menú basat en productes locals tradicionals. En el cas de Catalunya, per exemple, l’espardenya, la carn de porc o d’oca, o el tradicional mel i mató conformen una creació molt diversa que homenatja casa nostra. Els germans Roca han volgut incloure productes que són un reconeixement clar a la tradició culinària catalana de mar i muntanya.

Can Roca plats

L’acte d’aquest dilluns s’ha presentat just després que transcendís que els germans Roca tancaran el Restaurant Moo i el Roca Bar, ubicat a l’Hotel Omm.
Els establiments deixaran de funcionar perquè l’hotel té previst canviar-ne la gestió el proper mes d’agost.