La presència d’agents als Encants ha dissuadit els venedors ambulants momentàniament, ja que s’han traslladat una mica més enllà i han acabat desplegant les mantes a tocar del Centre Comercial Glòries.

S’hi han estat unes hores i durant aquest temps, en adonar-se que un equip de betevé estava cobrint la notícia, alguns han llançat objectes contra els periodistes.

Després d’una estona patrullant la zona, la Guàrdia Urbana ha intervingut i ha acabat dissolent el conegut com a “Mercat de la misèria”, que s’havia reubicat a Glòries. Per assegurar-se que no hi tornen, algunes patrulles d’agents s’han quedat a la zona. Precisament, veïns i paradistes del Mercat dels Encants s’han queixat aquesta setmana que l’actuació de la Guàrdia Urbana dissuadia els venedors només una estona ja que quan els agents marxaven, tornaven a instal·lar-s’hi.

Després de desallotjar la zona, els serveis municipals de neteja han recollit al voltant de 500 quilos de material, equivalent a dos camions plens, que comercialitzaven els venedors ambulants. Entre el material requisat hi ha tota mena d’articles de segona mà. El producte que més s’hi pot veure és la roba però també hi ha llibres vells, joguines, tecnologia i d’altres articles que, en la majoria de casos, estan deteriorats.