L’últim llançament d’Apple, l’iPhone X, s’ha convertit en un dels regals estrella d’aquesta campanya de Nadal. De fet, en diversos establiments tenen més demandes que no pas unitats disponibles a la tenda. El responsable del Departament d’Informàtica Fnac El Triangle, Roger Illa, assegura que “s’exhaureix tan bon punt arriba a les tendes” ja que, explica Illa, “Apple és una aposta segura. Sempre s’acaba venent tot el que acaba arribant, i a vegades no podem cobrir tota la demanda que tenim”.

Pel que fa als videojocs, destaquen els habilitats per a la Play Station 4, com el Call of Duty i el FIFA 18.

En alguns centres comercials fa dies que algunes de les joguines més venudes estan exhaurides, com per exemple l’espasa Calabrass o l’Slime Factory. En aquest últim cas, finalment se n’han aconseguit més unitats per posar-les a la venda.

D’altra banda, els jocs de taula s’han consolidat com una opció molt habitual per regalar el dia de Reis, i enguany destaca el joc d’habilitat anomenat Dobble.

Segons els grans magatzems, les vendes d’aquest any seran similars a les de l’any passat, amb una lleugera tendència a l’alça.