Després d’una pausa de quatre dies, tornen els àpats abundants amb familiars o amics. El primer serà el sopar de la nit de Cap d’Any. Per això, aquest dissabte els mercats s’han omplert de gent comprant. Aquest diumenge els mercats estaran tancats i els compradors han avançat les compres d’última hora. Els productes tradicionals, com ara la carn, el peix, el raïm o el marisc continuen sent els més venuts aquests dies.

Però els costums també canvien. Els paradistes asseguren que cada vegada hi ha més gent que opta per comprar el menjar preparat i així estalviar-se temps a la cuina. Una tendència que s’ha disparat els últims anys. També ha crescut l’opció de comprar el raïm directament en bosses, una fórmula cada vegada més present a les parades dels mercats perquè la gent evita comprar-ne de més.

Per altra banda, els paradistes asseguren que el fet de no obrir el dia 31 de desembre no afectarà les vendes. De fet, afirmen que les vendes s’han mantingut altes durant tota la setmana. La venda del producte estrella de la nit de Cap d’Any, com ara el raïm, s’ha concentrat en aquest últims dos dies.