La Fira de Reis torna a la normalitat, ja que les parades malmeses pel fort vent del passat dimecres 27 de desembre han tornat a obrir després d’arreglar els desperfectes. Tot i així, asseguren haver patit pèrdues i visibilitat.

L’1 de gener, els comerços de Barcelona tanquen, amb l’excepció de les parades de la Fira de Reis que han obert a la tarda. Segons alguns comerciants, això ha ajudat a incrementar les vendes. Per als paradistes afectats a causa de les ventades, és una nova oportunitat per recuperar pèrdues i aconseguir més visibilitat.

Per a molts barcelonins, passejar per aquí el primer dia de l’any ha esdevingut una tradició i són molts els que després de dinar s’hi acosten per comprar. Els més xics fan una ullada per ultimar la carta dels Reis. La fira, que ocupa bona part de la gran via de les Corts Catalanes -des de l’alçada del carrer de Muntaner fins al de Calàbria-, estarà oberta fins al proper 6 de gener.

Al llarg d’aquest dilluns, ha tornat a bufar el vent, amb ratxes que han arribat als 62 quilòmetres per hora al Raval i a la Zona Universitària. A la platja també se l’ha notat i els bars i terrasses han intentat conviure amb ell de la millor manera possible.