Els infants fa dies que estan ansiosos per entregar la carta als Reis d’Orient. Aquest dimarts, per fi han arribat els patges i els carters reials a Barcelona. El carter reial Gregori vindrà amb el pailebot Santa Eulàlia i atracarà el bot al Moll de la Fusta del 2 al 4 de gener. També arribaran a la ciutat els patges Omar i Estel, que estaran els mateixos dies en una carpa a la plaça de Catalunya.

Tots ells són els emissaris dels Reis Mags i aquests dies escolten amb molta atenció tots els desitjos i il·lusions dels més petits. També pregunten als nens si s’han portat bé, per tal de després explicar-ho a Melcior, Gaspar i Baltsar i decidir quins regals els portaran.

El carter reial recollirà els desitjos dels més petits d’11 a 19 h ininterrompudament. Mentre que el patge Omar estarà fins dijous a la plaça de Catalunya de 16 a 20.30 h, la patge Estel hi anirà d’11 a 14 h.

Però aquests no són els únics punts on es podrà entregar la carta als Reis Mags. A la ciutat hi ha una trentena de llocs diferents on carters, patges o fins i tot els mateixos Reis recolliran aquests dies les cartes.