L’Àngel Aranda, propietari d’un dels negocis històrics de la Rambla, es prejubila aquest dissabte i, per tant, abaixa la persiana del local on des de feia més de 33 anys venia minerals i pedres. Tot i que l’activitat comercial queda aturada, Àngel Aranda seguirà fent conferències sobre la seva especialitat: els minerals.

En el seu últim dia com a venedor, Àngel Aranda ha rebut la visita de familiars, d’amistats i de part del veïnatge per desitjar-li sort en aquesta nova etapa vital i per endur-se un record. Els productes estaven rebaixats al 30 %. Aranda ha explicat que guardarà a casa seva els minerals no venuts i que qui contacti amb ell per privat i vulgui comprar-n’hi algun, ho podrà fer.

L’establiment està situat a la Rambla, 121 i té 90 centímetres d’amplada per gairebé sis metres de llarg. Fa 51 anys que Aranda va trepitjar per primer cop el local i, des d’aleshores, ha viscut la transformació de l’activitat comercial, l’atracament al Banc Central de l’any 81 i els atemptats del 17 d’agost, entre d’altres.