barcelona opportunity week ofertas mobile

Comença la Barcelona Opportunity Week, més d’una setmana de d’ofertes i descomptes després de la cancel·lació del Mobile World Congress 2020. Es tracta d’una campanya de Turisme de Barcelona, sota el lema “Vine a Barcelona. Ara és el moment”, que s’allargarà del 21 de febrer a l’1 de març. A la iniciativa s’hi han afegit restaurants que ofereixen menús a preus tancats especial, entrades 2 x 1 a museus de Barcelona i altres equipaments culturals a més de descomptes a Renfe i Vueling. A través del portal Visit Barcelona, es convida que diverses propostes s’hi vagin adherint amb les seves ofertes i descomptes.

A més a més, a part de la Barcelona Opportunity Week hi ha altres iniciatives que han sorgit després de suspendre la celebració del MWC 2020 a Barcelona. Es tracta del projecte Help Afectados Mobile, plataforma a través de la qual dos emprenedors han volgut ajudar les empreses per trobar sortida als productes que tenien plantejats per al Mobile.

A continuació et detallem totes les ofertes i descomptes que podràs trobar en aquests dies de Barcelona Opportunity Week:

Barcelona Opportunity Week

És la principal campanya d’ofertes i descomptes per aquests dies. S’ofereixen descomptes culturals, gastronòmics i transport. Les ofertes van des del 21 de febrer fins a l’1 de març. Els restaurants que s’hi adhereixin oferiran preus tancats especials, hi haurà 2×1 en museus i equipaments culturals i Renfe farà un 35 % de descompte en trajectes nacionals amb destinació a Barcelona. S’ha creat un web en què apareixeran les propostes en oferta.

Hotels de Barcelona: descomptes de nits d’hotel i menús a preu tancat

Els hotels de Barcelona apliquen descomptes a totes les reserves per aquests dies en què estava previst el Mobile World Congress 2020. Faran ofertes tant en l’allotjament amb reserva feta directament a la web de l’hotel o en menús a preu tancat migdia i nit, a més de jornades de portes obertes amb alguna activitat associada.

El Gremi d’Hotels de Barcelona i Renfe també han engegat una campanya conjunta per incentivar el turisme. El paquet es diu Promo Barcelona i ofereix viatges en trens AVE i llarga distància des de tots els orígens possibles: Madrid, Andalusia, la costa mediterrània i el nord d’Espanya. Per fer-ho possible, l’operadora ferroviària reforçarà els trens en tots els trajectes. Un cop a la capital catalana, l’allotjament serà en hotels de tres i quatre estrelles. Tot plegat, amb descomptes per sobre del 30 %.

Apartaments Turístics amb descomptes

Els apartaments turístics oferiran un 20 % de descompte.

Restaurants de Barcelona: menús especials a preus tancats

Els restaurants oferiran un menú especial a un preu tancat entre el 21 de febrer i l’1 de març.

Museus de Barcelona amb entrades 2 x 1

En cultura, s’aplicarà descomptes amb entrades 2 × 1 a museus de Barcelona i en altres equipaments participants juntament a la xarxa de museus municipals. Són museus com la Casa Batlló,  el Recinte de Sant Pau, el CaixaForum, la Casa de les Punxes, la Casa Vicens, la Fundació Tàpies, el MNAC, el MACBA o la Biblioteca Arús i el Palau de la Música Catalana, són alguns dels espais culturals i de patrimoni que oferiran l’entrada 2 × 1. Per la seva banda, Turisme de Barcelona oferirà descomptes als productes d’Oci Cultura al Barcelona Walking Tours, el Mirador de Colom i el Bus Turístic.

Help Afectados MWC

Help Afectados MWC és una plataforma que s’ha creat per ajudar les empreses que finalment no donaran servei al MWC, cancel·lat recentment. S’hi ofereixen tot tipus de productes: alimentació, servei d’àpats, consultories, esdeveniments, hotels, publicitat i màrqueting, i restauració.

Ofertes a Barcelona, a les botigues i comerços

Les botigues i els comerços de Barcelona oferiran descomptes d’un 20% en una selecció d’articles.

Mercats de Barcelona: tast de productes

Els Mercats de Barcelona també s’hi sumen. El Mercat de la Boqueria acollirà el “brunch” que tenia previst per al dia 23 de febrer; i el Mercat de la Concepció oferirà el divendres 28 i dissabte 29 de febrer a partir de les 12 h un tast de productes del mercat.

Renfe: 35 % de descompte en bitllets d’AVE a Barcelona

Pel que fa al transport públic, Renfe i AVE s’hi han adherit amb diferents descomptes per als bitllets de tren. Renfe fa descomptes del 35 % en trajectes nacionals amb destinació Barcelona, mentre que al mercat europeu es faran descomptes amb preus especials en origen des de Londres, París, i Roma.

Vueling

Codis de descompte per volar a Barcelona.