Habitació del Nobu Hotel

Help Afectados MWC és una plataforma creada per dos emprenedors després de la cancel·lació del Mobile World Congress 2020 a Barcelona per la crisi del coronavirus. Es tracta d’una pàgina web en què les empreses afectades per la cancel·lació del MWC poden vendre amb ofertes l’estoc que havien adquirit per al congrés de mòbils. N’hi ha de relacionades amb l’alimentació, el “catering”, consultories, esdeveniments, hotels, publicitat i màrqueting, i restauració.

Quines empreses poden sumar-se al Help Afectados MWC?

Els creadors de Help Afectados MWC expliquen que només les empreses que havien comprat estoc especialment per al Mobile World Congress 2020 i que ara els sobra, arran de la suspensió del congrés, poden beneficiar-se d’aquest portal web. Les empreses que hi pretenen oferir els seus productes o serveis han d’omplir un formulari web al portal. Aquí s’ha d’explicar quina oferta fan i com es poden posar en contacte amb els possibles compradors. Els impulsors del web insisteixen que es tracta d’una iniciativa sense ànim de lucre.

Ofertes i descomptes de Help Afectados MWC

Les ofertes de Help Afectados MWC estan detallades per sectors i per producte ofert i es van actualitzant permanentment: