El sorteig de la grossa de Cap d’any arriba després de la loteria de Nadal, una de les cites tradicionals dels dies previs a Nadal. Si has comprat dècims o butlletes per participar en el sorteig de les loteries de Nadal, de Reis o la Grossa de Cap d’Any, t’interessarà saber quina probabilitat hi ha per a cada sorteig per aconseguir el premi gros.

Loteria de Nadal

El sorteig del 22 de desembre és un dels més coneguts d’entre totes les categories. Hi ha una possibilitat d’entre 100.000 que et pertoqui el primer premi, la grossa, de la loteria de Nadal. En el sorteig de Nadal hi haurà premi per a 14.008 números i 85.992 no en rebran cap.

A Barcelona, el 2017, el sorteig de la loteria de Nadal va deixar diversos cinquens premis a la ciutat. Aquest any ja hem vist llargues cues a diverses administracions de loteria a Barcelona per intentar aconseguir alguns dels dècims guanyadors.

Sorteig de Reis

En el sorteig de Reis hi ha les mateixes possibilitats d’aconseguir el primer premi que en el sorteig de Nadal (una entre 100.000) però hi ha més opcions a aconseguir algun dels premis menors. 37.812 números d’entre 100.000 n’aconseguiren algun, mentre que 62.188 no n’obtindran cap.

Grossa de Cap d’Any

En el sorteig de la Grossa de Cap d’Any les probabilitats de guanyar el primer premi augmenten. Hi ha una possibilitat entre 80.000 de tenir un bitllet guanyador. Hi haurà 50 números premiats amb el premi més gros de la rifa.