cottet termòmetre

L’òptica Cottet de Portal de l’Àngel ha decidit fer un canvi i traslladar la botiga insígnia de la companyia cap a la rambla de Catalunya, al número 8. Aquest dijous es va obrir el local nou. La botiga de Portal de l’Àngel té les hores comptades perquè tancarà les portes el divendres 27 de setembre i deixarà enrere una llarga etapa. En aquest espai hi han estat des del 1902.

Per què marxen de Portal de l’Àngel?

Javier Cottet, president del grup, assegura que hi ha dos motius que han dut la cadena a fer aquest canvi. Un, l’elevat preu del lloguer del local a l’avinguda del Portal de l’Àngel; i el segon és perquè la companyia volia acostar-se més als barcelonins i fugir d’un carrer on passegen majoritàriament els turistes.

El termòmetre de Cottet es queda a Portal de l’Àngel

El que es queda a l’avinguda del Portal de l’Àngel és el termòmetre gegant que ha acompanyat —des del 1956—  la façana de l’edifici. El termòmetre és dels propietaris de l’edifici, que no el poden treure d’aquest espai perquè és un element que està protegit i que té el reconeixement de l’Ajuntament com a “petit paisatge urbà”.

La nova botiga té 1.000 m², dividits en dues plantes: la de carrer, de 400 m², i 600 m² en una planta inferior. Cottet ha assegurat que l’obertura de la botiga nova serà “un èxit per seguir creixent”. De fet, la companyia pensa en una expansió internacional, cap al Marroc i Portugal. Actualment l’empresa té botigues a Catalunya, Madrid, València, Mallorca i Andorra.

òptica Cottet Rambla Catalunya