L’antic Heron City Barcelona està de celebració

. L’espai culmina aquest dissabte el seu procés de transformació cap al nou Som Multiespai, un projecte que va començar l’abril del 2018 i que vol oferir noves propostes d’oci a la ciutadania, tot vinculats encara més al districte de Nou Barris i la seva àrea d’influència. Per això, la reforma aposta per donar més protagonisme a la plaça central, oferint-hi diverses activitats. La intenció és convertir-la en una plaça més del barri.

El projecte de transformació arriba després d’anys complicats per al centre comercial, que havia perdut rellevància. Ara han apostat per passar de ser un concepte tradicional de compres a un espai obert i dinàmic, centrat en l’oci lúdic familiar.

SOM Multiespai

Un nou rocòdrom professional de Barcelona

Però la gran novetat d’aquest dissabte és l’obertura del primer 7Fun a Barcelona, un espai de més de 2.000 metres quadrats pensat per l‘oci familiar. Entre les activitats destacades que s’hi podran fer hi ha un rocòdrom exterior d’última generació, de nou metres d’alçària i 210 metres quadrats. La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya celebra la construcció d’aquest rocòdrom i ja han confirmat que l’utilitzaran com a centre de tecnificació. L’espai també ofereix diversos jocs de realitat virtual o un laberint ple de reptes.

Rocodrom SOM Multiespai

Festa de reinauguració

Per celebrar la reinauguració, Som Multiespai ha organitzat una festa plena d’activitats per aquest dissabte a la tarda. A partir de les 17.00 h s’hi han programats diversos tallers pensats per als més petits. A més també hi haurà animació musical, xanquers i batucades. A les 18.00 h es farà l’obertura oficial del 7Fun. Les 100 primeres persones que hi vagin aconseguiran una entrada gratuïta. Al vespre, se celebrarà un concert a la plaça central del recinte, per posar el punt final a la reinauguració.