Entrada al Mobile World Congress a la Fira de Barcelona

La GSMA ha anunciat els primers detalls del MWC19 Barcelona, que se celebrarà del 25 al 28 de febrer de 2019 al recinte firal de Gran Via, el recinte firal de Montjuïc i La Farga l’Hospitalet. La primera gran novetat és el nom del certamen, que ja no es dirà Mobile World Congress sinó MWC, una actualització que s’aplicarà també als salons de Xangai i Los Angeles. La nova marca, segons un comunicat de GSMA, “manté l’acrònim i resta èmfasi al mòbil per reflectir l’ampliació del camp de les comunicacions actuals”. Hi participaran més de 2.400 empreses procedents de més de 200 països. La temàtica central serà la “connectivitat intel·ligent”.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Mobile World Congress 2019: Dates i entrades” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat//economia/mobile-world-congress-2019-dates-entrades/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

5G i intel·ligència artificial

El MWC19 Barcelona destacarà la intersecció de la hiperconnectivitat que permeten el 5G i la internet de les coses, i la intel·ligència que proporcionen la intel·ligència artificial i les dades massives o “big data”. La connectivitat intel·ligent, segons GSMA, és una important força tecnològica que “marcarà la forma en què es comuniqui el món en el futur”.

Vodafone, HTC i Vimeo, ponències destacades

GSMA ha revelat els primers ponents destacats confirmats per a la propera edició del MWC19 Barcelona. Hi haurà directius d’una gran varietat de sectors com el mòbil, el comerç electrònic, els serveis financers i els mitjans de comunicació i entreteniment. Alguns exemples són James Forese, president de Citi; Cher Wang, fundador i CEO d’HTC; Rich Williams, CEO de Groupon, i Nick Read, CEO de Vodafone Group.

Digital Planet

Una de les novetats de 2019 la trobarem al pavelló 8.1 a l’espai Digital Planet: l’experiència connectada. Més de 200 proveïdors d’aplicacions, comerç electrònic i solucions de comunicació i màrqueting centrades en crear experiències i solucions connectades “que impactaran positivament en la vida diària dels ciutadans”.

Women4Tech

Per tercer any consecutiu torna a Barcelona el programa Women4Tech, dissenyat per abordar i reduir l’escletxa de gènere en el sector del mòbil. S’hi faran presentacions i sessions destacades en què s’analitzaran temes com la igualtat de gènere i desenvolupament professional, orientació i educació de la juventut o el paper de les dones en les comunicacions.

Youth Mobile Festival

El públic més jove té una cita amb el Youth Mobile Festival (YoMo), del 26 de febrer a l’1 de març a La Farga de l’Hospitalet. Un programa dissenyat per inspirar els més joves a cursar graus de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques. S’hi oferiran exposicions, espectacles en directe i tallers interactius.