Els venedors del Mercat del Fort Pienc, conjuntament amb l’Associació de Comerciants Eix Fort Pienc, han volgut celebrar amb els veïns del barri els 10 anys de l’obertura del mercat. Families senceres han aprofitat el bon temps per acostar-se a la plaça del Fort Pienc i divertir-se amb els jocs i activitats infantils que s’hi han organitzat. La intenció dels paradistes és aprofitar el diumenge per celebrar l’aniversari junts i apropar els veïns al mercat.

Després, tots els assistents han pogut gaudir d’un dinar popular: s’han repartit 2.200 calçots i 600 botifarres acompanyades de seques i romesco. Abans, s’han sortejat tres viatges amb estada a Port Aventura per a quatre persones. A la tarda,  hi ha un espectacle musical, amb karaoke inclòs, fins a les 18 h que es farà la cloenda de l’acte.

Raimond Blasi, regidor de Comerç, Consum i Mercats, i Gerard Ardanuy, regidor del districte de l’Eixample, han assistit a la festa. Ardanuy ha destacat la importància del mercat “per teixir barri” i el bon exemple que són els equipaments del Fort Pienc de “feina ben feta” durant els seus 10 anys d’història.