mercabarna 0

La normalitat ha tornat a Mercabarna després de dues setmanes de vaga de transportistes. Des de dilluns l’abastiment tant de fruita com de peix és l’habitual per aquestes èpoques.

A finals de la setmana passada van començar a notar els efectes de l’aturada, especialment pel que feia a les fruites i les verdures, amb un 33 % menys de la provisió habitual. Es temien l’escassetat de productes com tomàquets, pebrots, carbassons o maduixes. L’acord al qual van arribar Govern i transportistes divendres passat ha evitat el desabastiment.

Tot i l’acord amb els transportistes, la plataforma convocant manté les aturades. Avui han fet una altra marxa lenta, la segona de camions, que ha començat a les 10 del matí i ha avançat per la ronda del Litoral en sentit Besòs ocupant el carril dret de circulació. Malgrat aquestes aturades la situació tendeix a recuperar-se a tot el territori espanyol.

Mercabarna també informa que no hi ha hagut piquets cap dia de la setmana i que l’entrada dels transportistes s’ha fet amb total normalitat.