La desfilada de Mango, que ha proposat línies minimalistes i amb reminiscències dels anys 90, s’ha fet davant de 650 persones i ha comptat amb la participació de les models Alessandra Ambrosio, Dalianah Arekion, Anna Martynova o Lieke van Houten.

En la passarel·la d’aquest dilluns Mango ha presentat una tendència en roba minimalista i que posa l’accent en els detalls, la simplicitat i la comoditat de la dona. També s’hi han pogut veure vestits amb diferents textures com el popelín o el neoprè, sobre tons blancs i negres.

A la fila zero de la desfilada s’hi han pogut veure Helena Rakosnik, dona del president de la Generalitat, i l’alcalde, Xavier Trias, acompanyat de la seva dona. A més, també hi han anat Santi Millán, Boris Yzagirre, el futbolista Víctor Valdés o el pilot de motos Axel Pons. A primera fila i com a invitada destacada hi ha participat la jove model Ireland Baldwin, filla de Kim Basinger i Alec Baldwin.

Fins al 31 de gener hi participaran un total de 34 firmes, que presentaran les propostes per a tardor-hivern al nou recinte d’El Born Centre Cultural. A més, durant aquesta setmana es preveu que una quinzena d’empreses russes assisteixin a la passarel·la amb l’objectiu de fer negoci amb marques catalanes.