Mango i Desigual, els clàssics del 080 Barcelona Fashion

Diversos blogs, com BarnaChic o Be trendy my friend, coincideixen adestacar les desfilades de Mango i Desigual. Les dues grans marques catalanes s’han convertit en els imprescindibles de la setmana de la moda. Mango és l’encarregada d’encetar la 13a edició del 080 i les novetats més colorides de Desigual desfilaran entre la Barcelona de 1700 aquest dimarts. Custo, Sita Murt o TCN també són dissenyadors clàssics de la cita.

Isabel Toledo es presenta davant del públic barceloní

A The stylistbook ens recomanen que no ens perdem la primera desfilada d’Isabel Toledo al 080. El nom de la dissenyadora cubana ha guanyat ressò des que Michelle Obama va vestir un dels seus models en la investidura de Barack Obama el gener de 2009. Toledo i el seu marit oferiran, a més, una classe magistral el pròxim divendres, 31 de gener, per als estudiants de disseny i moda.

Top-models al Born

Les grans marques portaran els models més reconeguts del moment. La carta de presentació de Mango serà Alessandra Ambrosio i Desigual comptarà amb Irina Shayk, coneguda fora de la passarel·la per ser la parella del futbolista Cristiano Ronaldo. També destaquen Jon Kortajarena i Andrés Velencoso en la secció masculina.

Compres efímeres

Els bloguers també recomanen passejar per les desenes de botigues efímeres de moda, calçat i complements que s’instal·laran a El Born Centre Cultural. S’hi podran trobar bosses, roba infantil, joies i fins i tot moda per a gossos.