Als voltants del Born Centre Cultural s'han instal·lat set vitrines de metacrilat com aquesta. Els maniquins mostren els vestits d'una vintena de botigues i dissenyadors de moda del barri. També hi ha escrit el nom de l'establiment i l'itinerari per arribar-hi. Un d'aquests és RooM, que té a l'aparador el mateix conjunt que exposa a les portes de l'antic mercat. MARIA ROCH, dissenyadora de moda "Que hagin donat l'oportunitat a tots els comerços d'aqui, on hi ha dissenyadors emergents... Jo crec que hi haurà molt resó, 408 La gent es quedarà aqui, les desfilades comencen a primera hora del matí i fins la nit." La setmana que ve passejaran per aquests carrers milers de professionals del sector tèxtil i centenars de periodistes especialitzats en moda. Per això, molts creadors de la zona veuen una gran oportunitat per donar a conèixer els seus dissenys. LISA WIXELL, dissenyadora de moda "Yo tengo una coleccion que tengo produccion todo el año, es posible que yo desfile ahi algun dia." 12.26 Para buscar más clientes fuera de esta zona." FERNANDO GUTIÉRREZ Les enfants terribles "La gente de Barcelona tiene fronteras fisicas y no baja de la Diagonal, de la Gran via. Que la gente redescubra el Born. Hay una oferta que no vas a encontrar en el centro de Barcelona." Per posar les coses fàcils, aquests dies es reparteixen mapes on trobar totes les botigues i tallers de la zona.

Aquesta setmana desembarcaran al barri milers de professionals del sector tèxtil i centenars de periodistes especialitzats en moda. Per això, molts creadors de la zona veuen una gran oportunitat per donar a conèixer els seus dissenys.

A partir de dimarts, per visitar l’exposició permanent d’El Born CC caldrà acreditar-se gratuïtament al web del 080. L’exposició temporal i el jaciment no seran visitables aquests dies.