El programa d’innovació Imagine express reuneix 39 emprenedors en la cinquena edició. Del 23 al 26 de febrer, abans que comenci el Mobile World Congress, els anomenats dreamers han de crear aplicacions mòbils i solucions empresarials per resoldre reptes de compra multicanal, reproducció assistida, salut, innovació urbana i impacte social.

L’edició del 2018 compta amb 39 participants de nou països, tres més que la quarta edició del 2017. Tots ells han sortit des de Barcelona en tren i han arribat a París. Després, hauran de viatjar a Londres, on presentaran els seus projectes a inversos internacionals en la mítica roda London Eye. Les quatre apps o solucions guanyadores es presentaran el 26 de febrer, el dia inaugural del Mobile World Congress, al 4 Years from Now del saló del mòbil.

Els participants s’organitzen en equips de tres, cadascun dels quals té un perfil determinat: creatiu, tècnic i expert en negoci. Els grups hauran de resoldre els reptes d’innovació que plantegen una de les cinc empreses participants: Fundació Banc Sabadell, Otsuka, Suez, Ikea i IVI.