El bar Gelida ha sofert una gran transformació, com tants d’altres, com a conseqüència del coronavirus. Aquest establiment de la Nova Esquerra de l’Eixample era conegut, sobretot, pels seus esmorzars de forquilla i els seus dinars populars, en un ambient sempre concorregut i bulliciós. Abans de la pandèmia, podien arribar a servir més de 300 plats al dia.

La pèrdua és molt gran perquè hem estat tancats dos mesos sense facturar res”, lamenta el propietari del Gelida, Gerard Llopart. A la fase 1 del desconfinament, l’establiment estava “rondant el 20 o el 25 % de la facturació“, la qual cosa els va permetre reprendre el negoci i aixecar parcialment l’ERTO que havia afectat tots els treballadors.

Segons Llopart, “pensant com sortir-nos-en de tot plegat, vam decidir obrir aquesta línia de negoci de menjar per endur-se“, cosa que fins ara no havien fet mai. A més, l’amo del Gelida està convençut que “és una línia que a curt i mitjà termini haurem de mantenir“. Per sort, però, diu que “els clients han reaccionat molt bé i ve moltíssima gent“.