AGUSTÍ CORDÓN, president de Fira de Barcelona "Jo diria que en aquest moment no tenim un pla gaire concret, estem fent moltes anàlisis de quina seria la millor opció... sens dubte el metro és molt important, i si cal posar autobusos... escolti, i si cal posar helicòpters... posarem el que sigui perquè aquesta ciutat pugui respondre davant d'un desafiament incomprensible per nosaltres."

Els responsables de la Fira destaquen la importància del Mobile World Congress per a la ciutat, i la seva transcendència “econòmica, social i d’imatge internacional”. Per això han dit que miraran de garantir la mobilitat “encara que s’hi hagin de fer servir helicòpters”. La Fira manté contactes amb responsables de l’Ajuntament i la Generalitat per posar en marxa les mesures necessàries.

El Mobile World Congress 2012 serà el primer que es farà a Barcelona des que la ciutat va ser escollida com a capital mundial del mòbil fins a 2018. El saló preveu la participació de més de 60.000 participants, el 95% estrangers. El saló tindrà un impacte econòmic a la ciutat de més de 275 milions d’euros.