JOAQUIM FORN, president de TMB "És un fet poc responsable per part dels sindicats convocants. En un context i una situació tan complexa, no podem entendre de cap de les maneres l'estratègia sindical i política que té com a objectiu una pujada de sous. Des del primer moment, i això m'agradaria que quedés molt clar, des del primer moment TMB ha garantit als treballadors el manteniment de salaris i l'estabilitat dels llocs de treball. A ningú li perilla la feina".

El president de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Joaquim Forn, ha qualificat de “poc responsable per part dels sindicats” la convocatòria de vaga de metro i autobusos coincidint amb la celebració del Mobile World Congress a la ciutat. Forn ha demanat als sindicats que “reflexionin” sobre la convocatòria, i ha dit que en un moment tan complex com l’actual, no enten “l’estratègia sindical i política que té com a objectiu una pujada de  sous.”

El primer tinent d’alcalde considera que la vaga no està justificada perquè TMB té voluntat de dialogar i “des del primer moment ha garantit el manteniment del sou i la plantilla”.