discoteca Carpe Diem front marítim

FECALON, la Federació Catalana de Locals Nocturns, considera “inadmissable” la decisió del govern d’Ada Colau de tancar provisionalment les discoteques del passeig Marítim Shoko, Pachá i Carpe Diem entre 15 dies i sis mesos per qüestions de seguretat. En un comunicat, els empresaris han assegurat que “esgotaran totes les mesures administratives per impedir que Colau tanqui els locals d’una forma unilateral”. Qualifiquen la decisió de “gratuïta” i amenacen que no es quedaran amb els braços creuats.

Des de FECALON asseguren que la iniciativa del govern municipal “va en contra dels més de 40 establiments d’oci” que “donen feina a unes 1.500 persones i que facturen uns 60 milions d’euros”.

No creuen que el tancament de les discoteques sigui per qüestions de seguretat

Els empresaris qüestionen que el tancament vingui motivat per la inseguretat, diuen, que viuen els veïns propers a aquests locals. Des de FECALON han explicat que la inseguretat “no és atribuïble a l’oci nocturn sinó a polítiques públiques de seguretat ciutadana”. I adverteixen, per boca del secretari general de l’entitat, Fernando Martínez, que “això no li sortirà gratis a la candidata Colau”.