L’Eix Comercial Creu Coberta ha iniciat una prova pilot, en col·laboració amb eCooltra, per fomentar el comerç de proximitat i el transport sostenible. Durant dues setmanes, els consumidors que comprin en un dels 23 establiments participants podran aconseguir minuts gratuïts per fer ús de les motocicletes elèctriques d’eCooltra.

Com s’obtenen els minuts?

Jordi Tomás, d’eCooltra, explica quin és el procés per aconseguir minuts gratuïts d’aquest servei de lloguer de motocicletes: “Quan un client de la zona comercial adquireix un producte o un servei en alguna botiga se li donarà un tiquet amb els euros convertibles en els minuts corresponents”. Després, l’usuari només ha d’introduir el codi a l’aplicació d’eCooltra per fer-ho efectiu.

Desplaçament sostenible

Amb aquesta iniciativa, es volen promocionar els desplaçaments sostenibles, amb motocicleta elèctrica, per Barcelona. A més, la iniciativa també té l’objectiu de fomentar el consum als comerços de proximitat. “Estem convençuts que hem de treballar conjuntament amb els barris de la ciutat perquè per nosaltres és molt important la mobilitat urbana, però també que aquesta mobilitat sigui local i de proximitat”, afirma Tomás.

Quina durada té la promoció?

Aquesta prova pilot comercial és la primera col·laboració entre l’Eix Comercial Creu Coberta i eCooltra. Està previst que finalitzi el 15 de maig, tot i que els vals que s’hagin obtingut fins aquesta data es podran seguir utilitzant.