Les botigues Vell i Nou, Retro Toys Store, Marmora i Tannhäuser s’han unit per impulsar el col·leccionisme de còmic i joguina antiga. De moment són quatre comerços però esperen seguir creixent. Per donar visibilitat al projecte, han començat a organitzar exposicions i xerrades per convertir els Encants Nous en espai de referència per als col·leccionistes d’aquest àmbit.

Als Encants Nous hi ha establiments de col·leccionisme des de fa més de 15 anys, però en els últims temps hi han anat obrint establiments nous. Amb el treball conjunt i ‘organització d’activitats confien a situar-se en el mapa del sector.

Volen ser el primer espai estable de la ciutat, a banda de fires o trobades. Garanteixen una oferta extensa de materials relacionats amb el marxandatge de pel·lícules, joguines o edicions de còmics. Amb la idea de crear una ruta atractiva, aquesta setmana han començat les activitats per donar forma a aquest nou clúster del col·leccionisme. I ja estan treballant per incorporar-hi més establiments i seguir creixent.