Mercat d'Escapades

Per cinquè any consecutiu, el Mercat d’Escapades de Catalunya s’instal·la durant un cap de setmana a la ciutat per oferir diverses propostes de turisme arreu del territori català. Hi ha un total de 115 estands situats al passeig de Lluís Companys que donen a conèixer les opcions turístiques que els ofereix Catalunya.

Segons les diferents entitats presents al Mercat d’Escapades, la fira és una molt bona oportunitat per a ells, municipis i petites empreses de turisme, per tal del promoure la seva zona i donar a conèixer les ofertes. Cada estand correspon a una marca turística: des de les Terres de l’Ebre fins a la Costa Brava, Pirineus o Paisatges de Barcelona.

Fins a la fira, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme (ACT), s’hi han apropat fidels a la iniciativa i també turistes i barcelonins que, tot passejant, s’han aturat per informar-se sobre les experiències i activitats que presenten les diverses regions catalanes. Entre totes les idees i zones el territori català s’hi poden trobar viatges per gaudir de la natura, de la muntanya, de la platja, de la cultura i la història del lloc, de les festes populars i, també, de la gastronomia. Totes, opcions pensades per a fer-les en família, amics o en parella.

Mercat d'Escapades

L’organització del Mercat d’Escapades proposa un any més,”Llegendes en família” i “Benvinguts a pagès”, dues maneres diferents d’explorar el territori català. La primera pretén unir esforços de tot el territori per promoure el turisme familiar. Aquest any es durà a terme del 7 al 9 de juny i durant aquests dies es faran activitats per a tota la família a diferents municipis del territori. El que es busca amb això és que les famílies s’escapin uns dies i gaudeixin. D’altra banda, “Benvinguts a pagès” és una nova manera de viatjar i conèixer la zona a partir de visitar explotacions agrícoles.