Nombroses cares conegudes de la política municipal barcelonina de les últimes dècades participen en la campanya “Barcelona, guarda’m lloc” per recuperar els bars i restaurants com a espais de trobada. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i el Gremi de Restauració que inclou tres espots protagonitzas per l’actor David Verdaguer. Entre els extres de l’anunci hi ha els exalcaldes Xavier Trias i Joan Clos, i també exregidors com Imma Mayol (ICV), Paco Narváez (PSC), Alberto Fernández Díaz (PP), Alfred Bosch (ERC), Mercè Homs (CiU) o Carina Mejías (Cs).

D’esquerra a dreta: Alfred Bosch, Jordi William Carnes, Sònia Recasens, Carina Mejías, Imma Mayol i Alberto Fernàndez Díaz

Tres espots protagonitzats per David Verdaguer

En l’anunci, l’actor David Verdaguer utilitza una cadira que passeja per alguns espais emblemàtics de la ciutat, com la Rambla o la Barceloneta. Finalment, però, s’asseu a la terrassa del restaurant Pez Vela amb les actrius Yolanda Ramos i Melanie Olivares i l’actor David Solans.

D’esquerra a dreta: Laia Ortiz, Mercè Homs i Paco Narváez

Abans d’arribar-hi passeja per les taules de l’establiment. A la primera taula hi seuen els exalcaldes Joan Clos i Xavier Trias i, a la resta, nombrosos exregidors de l’Ajuntament dels últims anys, que han acceptat la invitació del Gremi d’ajudar a reactivar el sector de la restauració després de mesos molt complicats per la pandèmia.

D’esquerra a dreta: Carles Martí, Àngels Esteller, Xavier Mulleras i Trini Capdevila

La campanya vol ser una crida a la ciutadania perquè sigui “el primer motor de la reactivació del sector”, segons ha explicat el director del Gremi de Restauració, Roger Pallarols.