Tots els indicadors apunten en la mateixa direcció, l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat va camí de tornar a batre totes les xifres de l’any passat. Després d’engegar un seguit de mesures per fer front a un estiu que es presenta complicat, avui Aena ha presentat les dades del mes d’abril. Comparat amb el 2018, l’aeroport del Prat ha sumat un 6,6 % més d’usuaris, fins a arribar els 4.522.810 passatgers. De fet, el primer trimestre ja es va tancar superant per primera vegada els 10 milions de passatgers.

Un creixement en tots els fronts

Els corresponents als vols internacionals han augmentat un 7,7 %  fins a marcar la xifra dels 3,3 milions i pel que fa als vols domèstics, el Prat acumula 1.189.945 usuaris i això suposa un augment del 3,1 % respecte a l’abril de l’any passat. 

Pel que fa a l’acumulat de l’any en aquests quatre mesos, l’aeroport segueix a l’alça i l’augment se situa en el 6,1 % i suma un total de 29.763 operacions, si anem al detall, això significa un increment dels vols internacionals del 5,3 % i un 2,8 % de vols nacionals.

També en les mercaderies

Respecte a càrregues de mercaderia a l’aeroport del Prat, el mes passat se’n van transportar 13.971 tones, un 2 % més que ara fa un any. Des del gener a l’abril, la xifra se situa en les 55.578 tones, un 7,1 % més que en el que s’havia acumulat els quatre primers mesos de l’any passat.