MONTSERRAT BALLARÍN, regidora de Comerç i Mercats "Són deu casetes que estan distribuïdes per tota la ciutat, en deu dels eixos comercials de la ciutat, també s'ha mirat que estiguin a prop dels mercats municipals per generar sinergies. I és una prova pilot que en cas de que funcioni doncs hi apostarem, posarem més recursos de cara al proper any per continuar creixent. Això és també solidari perquè quan estan comprant al barri estan apostant per un comerç de proximitat que és un veritable tresor a la nostra ciutat, tenim una xarxa de comerç de proximitat magnífica, trobaran tots els productes, qualitat, diversitat però a més a més, quan estas comprant al barri estàs generant ocupació que no es deslocalitza, estàs també generant riques a la nostra ciutat, estàs evitant desplaçaments innecessaris a d'altres indrets i a més a més estàs reforçant la xarxa de relació al barri."

Aquest Nadal, tots els compradors que adquireixin productes en botigues de barri i en comerços de proximitat podran optar perquè els emboliquin els regals en un dels 10 punts que hi ha repartits per la ciutat. Només necessitaran un tiquet de compra. S’han preparat 20.000 metres de paper ecològic. A més, tothom que presenti tres tiquets de compra tindrà un embolcall fet de roba reciclada. En la seva producció, hi han col·laborat la Fundació Pare Manel i el Centre Especial de Treball Estel Tàpia. Es tracta d’una prova pilot que la regidora de Comerç i Mercats, Montse Ballarín, ja ha anunciat que si funciona, la repetiran i fins i tot ampliaran l’any vinent.

Cada districte té la seva pròpia parada i s’ha procurat que estiguin situades prop dels mercats municipals. L’horari d’obertura és d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h, excepte els dies festius. El districte de Ciutat Vella té la parada a la placeta de Montcada, la de l’Eixample es troba a la ronda de Sant Antoni (cantonada amb el carrer d’Urgell), al carrer de Joan Güell (a l’altura de la plaça de Sants) hi ha la parada del districte de Sants-Montjuïc, als jardins de Can Bruixa la de les Corts, a la plaça de Josep Obiols la de Sarrià – Sant Gervasi, a la plaça de la Revolució la de Gràcia, al carrer de Dante Alighieri (amb la rambla del Carmen) la d’Horta-Guinardó, a la plaça del Virrei Amat (amb el passeig de Fabra i Puig) la de Nou Barris, a Sant Andreu es troba a la plaça de la Pomera i a Sant Martí s’ha instal·lat a la plaça del Mercat.